Ani’s Blog
Dit is mijn ruimte om mijn gedachten, kennis en expertise over bruidstaarten en millefoglie te delen. Je kunt hier ook een aantal van mijn favoriete bruiloftsevenementen bekijken.

Waarom een taart van mij?
Emotie is wat maakt een bruidstaart écht bijzonder? Of Waarom mijn taart geen dessert is maar een Statement? Na heel lang plannen en regelen, proefsessie en heel veel communicatie, eindelijk is jullie mooiste dag er! Iedereen is op zijn mooist en ik heb het privilege...

Wat maakt een goede bruidstaart écht bijzonder? Mijn 5 gouden regels
Een bruidstaart gemaakt door mij is niet zomaar een taart, dat is meer dan dat! Is heel speciaal net als jullie, gemaakt met jullie liefdesverhaal in mijn hart, geïnspireerd door de bruidsjurk of bruidsboeket, jullie uitnodiging of het kleurenpalet gebruikt op jullie...

Een bruidstaart die leeft met het seizoen – De magie van Live Millefoglie
Er zijn taarten, bruidstaarten… en dan is er de Live Millefoglie ai frutti di bosco.
Een bruidstaart die ik niet zomaar maak. Een bruidstaart die het seizoen omarmt, die vraagt om geduld, aandacht én het allerbeste zomerse rode fruit.

Waarom een bruidstaart – en géén vlaai?
In Limburg is de vlaai cultureel erfgoed. Rond, fruitig, soms met chocoladekrullen en meestal in een doos van de supermarkt of de luxere variant van een ambachtelijke bakker.