mijn taart smaken

Ik speel graag met kleur, textuur en beweging in je cake, die ik maak met mijn kenmerkende Italiaanse meringuebotercrème die als basis een marshmallow heeft.

Met deze heerlijke crème kan ik allerlei prachtige bloemen meemaken maar ook ingewikkelde designs, monograms en andere puntjes op de i zetten om het meest bijzondere bruidstaart, feesttaart of wat dan ook.

Voel je vrij om me je trouw bord of enig beeldmateriaal dat je gebruikt om je bruiloft te inspireren te sturen wanneer je een vraag stelt om me een idee te geven van de creatieve richting van je taart, maar denk ook aan favorieten smaken, mogelijke allergieën, ezv. 

Proefsessie?

Ja hoor, ik maak voor jullie een mini-versie van de echte bruidstaart voor 89€ waarbij ik jullie alles laat zien en proeven, een echte belevenis onder het genoot van een heerlijke koffie en jullie liefdesverhaal Ik kan niet wachten om jullie persoonlijk te leren kennen Meestal zijn wij tussen 1.5 a 2 uur mee bezig 🙂

Smaken

De taarten van Deliscu Patisserie De Luxe zijn allemaal gemaakt met één doel in gedachten – SMAAK! Ik heb al mijn creme’s, cakes en vullingen uitgebreid getest om te garanderen dat mijn cakes net zo goed smaken als ze eruitzien. Al mijn taarten zijn volledig op maat gemaakt – dit betekent ontworpen, gebakken en gestyled naar uw wens, inclusief de smaken. Bekijk enkele populaire smaken onderaan deze pagina voor wat ideeën, maar voor bruidstaarten kan ik bijna elke smaak maken die je lekker vindt! Je krijgt geen taarten uit de vriezer als je je taart bestelt bij Deliscu Patisserie De Luxe. Ze worden elke dag vers gemaakt met hoogwaardige ingrediënten en zo veel mogelijk uit de omgeving geproduceerd, biologisch, met als resultaat van de beste coulis en gezouten karamel tot de allerlekkerste chocolade ganache en botercrème. Geen artificiële smaakstoffen of kant-en-klare poeders. En als je nog steeds niet gelooft hoe goed ze smaken, laten wij samen de proefsessie snel gaan plannen en echt proeven!

Deliscu Patisserie De Luxe smaken

Vanille & rode vruchten mousse & verse rode vruchten – vochtige vanille biscuit met vanille uit Madagascar met huisgemaakte bessen coulis en afgemaakt met een romige Italiaanse meringue botercrème

Vanille & aardbeien coulis & witte chocolade – vochtige vanille biscuit met vanille uit Madagascar, huisgemaakte aardbeien coulis gevuld met een zijdezachte witte chocolade mousse en romige vanille Italiaanse meringue botercrème

Citroen & passievrucht en witte chocolade bruidsfavoriet in de zomer/winter maanden – met citrus siroop doordrenkte citroen biscuit en gevuld met een vleugje lemon curd and passievrucht en een zijdezachte witte chocolade mousse en romige vanille Italiaanse meringue botercrème.

Lemon Curd and Framboos Bruidsfavoriet in de zomer maanden– vanille cake met een frisse zelfgemaakte lemon curd, gevuld met verse frambozen, een zijdezachte witte chocolade mousse en romige vanille Italiaanse meringue botercrème.

Chocolade fudge –  rijke chocolade cake met witte of donkere chocolade ganache en romige vanille Italiaanse meringue botercrème

 

Live gemaakte Millefoglie Italiaanse bruidstaart met verse bosvruchten bij Kasteel de Hoogenweerth Maastricht, vastgelegd door Valerie Fotografie en Michelle Legt Vast
Drie-lagen bruidstaart van Deliscu Patisserie De Luxe met gele rozen, vastgelegd door Photos by Jill bij Schinvelderhoeve in Limburg

Cherry on top– vochtige chocolade biscuit, huisgemaakte kersen coulis gevuld met een zijdezachte monchou mousse en afgewerkt met mijn romige vanille Italiaanse meringue botercrème

Choco-mokko – rijke mokka-chocolade cake doordrenkt met een scheutje koffie siroop en gevuld met een zijdezachte mokka-chocolade botercrème

Chocolade en geroosterde hazelnoot – rijke chocolade fudge cake met gemalen geroosterde hazelnoten en zijdezachte vers gemaakte nutella botercrème

Going ‘Nuts – zachte karamel biscuit doordrenkt met een scheutje karamel siroop gevuld met een zijdezachte gekarameliseerde Pecan-botercrème

Chocolade karamel – rijke chocolade cake met een smeuïge karamel vulling en pure chocolade botercrème

Red velvet – klassieke vochtige red velvet biscuit met en onze beruchte klassieke cream cheese icing en afgewerkt met romige vanille Italiaanse meringue botercrème

Gebakjes va 4.5€ pp.

Macarons en andere kleine hapjes voor de sweet table vanaf 3€ p/st.

Als jullie voor een combinatie hiervan gaan, is goed om te weten dat bij de sweet table worden rond 3 a 4 sweets per persoon gegeten (vooral als er veel manen zijn).